1 Verwarm de oven voor op 220°C. Boen de aardappelen schoon onder stromend water en leg elke aardappel op een apart stuk aluminiumfolie. Verpak de aardappelen stevig in aluminiumfolie. Doe de aardappelen in een ovenschaal en bak ze in 1 uur en 10 minuten gaar.
2 Ontdoe de paprika's van de zaadlijsten. Snijd een kwart van elke paprika in fijne stukjes en de rest in dunne reepjes. Pel de uien. Snipper 1 ui en snijd de andere ui in dunne ringen. Doe de uien en de paprikareepjes in een schaal en roer de vinaigrette erdoor.
3 Spuit de vloeibare margarine in een ovenschaal. Roer de bouillonpoeder erdoor, 100 ml koud water, de bloemkool, gesnipperde ui en de paprikastukjes. Doe de visfilet erbovenop en keer regelmatig. Bedek de schotel met aluminiumfolie en plaats de schaal ongeveer 15 minuten voordat de aardappelen goed zijn, in de oven.
4 Rooster de amandelen in de tussentijd goudbruin in een droge pan.
5 Haal alles uit de oven. Trek de vis met een vork in kleine vlokken. Snijd de aardappelen open en haal voorzichtig met een lepel het aardappelkruim uit de schil. Doe het aardappelkruim bij de visvlokken en roer goed door elkaar. Voeg de helft van de amandelen toe en vul de aardappelschillen met dit mengsel.
6 Schep de aardappelen op 4 borden en strooi de rest van de amandelen erover. Serveer de salade apart erbij.
7 * Voor een zelfgemaakte vinaigrette mengt u 1 1/2 eetlepel azijn met 2 theelepels mosterd, 2 theelepels honing, 1 eetlepel fijngesnipperde ui, een snufje zout en peper en 3 1/2 eetlepels olijfolie. Voeg eventueel wat verse groene kruiden toe.