1 Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verkruimel de cornflakes. Klop het ei.
2 Doop de visfilets eerst in het ei en dan in de verkruimelde cornflakes, zodat de filets aan beide kanten een paneerlaag hebben. Zet de visfilets in de koelkast (minimaal 5 minuten).
3 Haal in de tussentijd de bonen af en kook deze 6 tot 8 minuten in kokend water met een mespuntje bouillonpoeder. Giet de bonen af en doe terug in de pan. Meng 1 eetlepel vloeibare margarine en de cocktailuitjes erdoor. Breng op smaak met peper.
4 Laat een pan op hoog vuur heet worden. Spuit 3 eetlepels vloeibare margarine in de pan en bak de visfilets 4 tot 6 minuten op halfhoog vuur totdat ze aan alle kanten bruin en knapperig zijn.
5 Verwarm de aardappelpuree op halfhoog vuur. Voeg de rest van het ei toe, de resterende eetlepel vloeibare margarine en peper naar smaak. Meng goed door.
6 Verdeel de visfilets over de borden en serveer met de sperziebonen en de aardappelpuree.
Visfilets met een knapperig korstje is een recept van Solo Open Kitchen