Visfilets met een knapperig korstje

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verkruimel de cornflakes. Klop het ei.
  • 2 Doop de visfilets eerst in het ei en dan in de verkruimelde cornflakes, zodat de filets aan beide kanten een paneerlaag hebben. Zet de visfilets in de koelkast (minimaal 5 minuten).
  • 3 Haal in de tussentijd de bonen af en kook deze 6 tot 8 minuten in kokend water met een mespuntje bouillonpoeder. Giet de bonen af en doe terug in de pan. Meng 1 eetlepel vloeibare margarine en de cocktailuitjes erdoor. Breng op smaak met peper.
  • 4 Laat een pan op hoog vuur heet worden. Spuit 3 eetlepels vloeibare margarine in de pan en bak de visfilets 4 tot 6 minuten op halfhoog vuur totdat ze aan alle kanten bruin en knapperig zijn.
  • 5 Verwarm de aardappelpuree op halfhoog vuur. Voeg de rest van het ei toe, de resterende eetlepel vloeibare margarine en peper naar smaak. Meng goed door.
  • 6 Verdeel de visfilets over de borden en serveer met de sperziebonen en de aardappelpuree.

Visfilets met een knapperig korstje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel van Eugénie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tortilla's met tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept