Snelle curry van garnalen en kokos met witte rijst

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst in kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten.
  • 2 Pel en snipper in de tussentijd de uien en de knoflook. Ontdoe de rode paprika van de zaadlijsten en snijd in dunne reepjes.
  • 3 Laat een wok of een grote diepe pan op hoog vuur heet worden. Spuit eerst de Solo Vloeibaar Light in de pan en wacht totdat de margarine begint te bruisen. Voeg als de margarine bijna niet meer bruist de garnalen, uien en rode paprika toe. Roerbak ongeveer 3 minuten.
  • 4 Voeg de knoflook en kerriepoeder toe en bak nog een minuut. Voeg de (bevroren) doperwten, kokosmelk, 100 ml warm water en een snufje zout toe. Laat 3 tot 5 minuten koken totdat de doperwten door en door warm en gaar zijn.
  • 5 Verdeel de rijst en de curry over 4 voorverwarmde borden.

Snelle curry van garnalen en kokos met witte rijst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle watermeloensalade
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle tapenade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept