1 Kook de rijst in kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten.
2 Pel en snipper in de tussentijd de uien en de knoflook. Ontdoe de rode paprika van de zaadlijsten en snijd in dunne reepjes.
3 Laat een wok of een grote diepe pan op hoog vuur heet worden. Spuit eerst de Solo Vloeibaar Light in de pan en wacht totdat de margarine begint te bruisen. Voeg als de margarine bijna niet meer bruist de garnalen, uien en rode paprika toe. Roerbak ongeveer 3 minuten.
4 Voeg de knoflook en kerriepoeder toe en bak nog een minuut. Voeg de (bevroren) doperwten, kokosmelk, 100 ml warm water en een snufje zout toe. Laat 3 tot 5 minuten koken totdat de doperwten door en door warm en gaar zijn.
5 Verdeel de rijst en de curry over 4 voorverwarmde borden.
Snelle curry van garnalen en kokos met witte rijst is een recept van Solo Open Kitchen