1 Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappels en snijd ze in vieren. Kook de aardappels met de hutspotgroenten in een laagje water in ca. 20 minuten gaar.
2 Hak de peterselie fijn. Snijd de vis in stukjes en meng met de helft van de peterselie en voeg peper en zout naar smaak toe.
3 Giet het aardappel-hutspotmengsel af en laat droog stomen in de pan. Stamp fijn en voeg 2 eetlepels Solo Vloeibaar, de melk, de rest van de peterselie en wat peper en zout toe.
4 Vet een ovenschaal in met de rest van de Solo Vloeibaar. Schep de stukjes vis op de bodem van de schaal en verdeel de hutspot er gelijkmatig over. Bestrooi met de kaas.
5 Laat de visschotel in het midden van de oven in ca. 15 minuten gaar, goudbruin en knapperig van boven worden.
Goudbruin visschoteltje met komijnekaas is een recept van Solo Open Kitchen