1 Schil de aardappels en snijd ze in vieren. Kook de aardappels in ca. 20 minuten gaar. Giet ze af.
2 Pel ondertussen de uien en snijd ze fijn. Snijd de snijbonen in ruitjes en de visfilet in 16 repen.
3 Strooi de cornflakes in een diep bord en druk ze een beetje fijn. Klop in een diep bord het ei los met 1 eetlepel water. Schep de bloem op een groot plat bord.
4 Wentel de visrepen 1 voor 1 eerst helemaal door de bloem, dan helemaal door het ei en vervolgens door de cornflakes zodat ze rondom goed bedekt zijn met cornflakes.
5 Kook de snijbonen 5 minuten in kokend water. Giet af. Verhit 1 eetlepel Solo Vloeibaar in de pan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de ui 3 minuten op een laag vuur. Voeg de snijbonen toe, warm goed door en breng op smaak met wat peper en zout.
6 Verhit 3 eetlepels Solo Vloeibaar in een grote pan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de vissticks ca. 4 minuten aan elke kant tot ze goudbruin, gaar en knapperig zijn. Leg op een bord en bewaar evt. onafgedekt in een hete oven.
7 Stamp de afgegoten aardappels fijn en klop er de crème fraîche en naar smaak wat peper en wat nootmuskaat door.
8 Leg op elk bord een visstick, schep er wat puree en snijboontjes naast.
Eigengemaakte vissticks, met puree en snijboontjes is een recept van Solo Open Kitchen