Eigengemaakte vissticks, met puree en snijboontjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappels en snijd ze in vieren. Kook de aardappels in ca. 20 minuten gaar. Giet ze af.
  • 2 Pel ondertussen de uien en snijd ze fijn. Snijd de snijbonen in ruitjes en de visfilet in 16 repen.
  • 3 Strooi de cornflakes in een diep bord en druk ze een beetje fijn. Klop in een diep bord het ei los met 1 eetlepel water. Schep de bloem op een groot plat bord.
  • 4 Wentel de visrepen 1 voor 1 eerst helemaal door de bloem, dan helemaal door het ei en vervolgens door de cornflakes zodat ze rondom goed bedekt zijn met cornflakes.
  • 5 Kook de snijbonen 5 minuten in kokend water. Giet af. Verhit 1 eetlepel Solo Vloeibaar in de pan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de ui 3 minuten op een laag vuur. Voeg de snijbonen toe, warm goed door en breng op smaak met wat peper en zout.
  • 6 Verhit 3 eetlepels Solo Vloeibaar in een grote pan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de vissticks ca. 4 minuten aan elke kant tot ze goudbruin, gaar en knapperig zijn. Leg op een bord en bewaar evt. onafgedekt in een hete oven.
  • 7 Stamp de afgegoten aardappels fijn en klop er de crème fraîche en naar smaak wat peper en wat nootmuskaat door.
  • 8 Leg op elk bord een visstick, schep er wat puree en snijboontjes naast.

Eigengemaakte vissticks, met puree en snijboontjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met gember en snijbonen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met zomerboontjes
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met snijboontjes en tomaatjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Eigengemaakte Kruidenkaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Eigengemaakte Tomatentapenade
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Verse Eigengemaakte Knoflookolie Met Verse Kruiden
0-10 min -
Bekijk recept
EIGENGEMAAKTE CRUESLI
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept