Gebakken visfilet met milde currygroenten

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de amandelen in een droge pan al roerend lichtbruin. Laat ze op een bord afkoelen.
  • 2 Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak hierin de aardappelpartjes 5 minuten. Voeg de groenten, Ÿ eetlepel kerrie en zout naar smaak toe en roerbak nog 3 minuten. Voeg het sap en de kokosmelk toe en laat de 'curry' 7 minuten pruttelen.
  • 3 Bestrooi ondertussen de visfilets aan beide kanten met wat zout en een klein beetje kerrie.
  • 4 Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een pan, wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken en bak de visfilets om en om bruin en gaar in ca. 5 minuten.
  • 5 Leg de visfilets op 4 borden, schep de curry er half op en half naast en strooi de amandelen erover.

Gebakken visfilet met milde currygroenten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Thaise saté en currygroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept