Penne Niçoise

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de tomaten in parten en snijd het harde kroontje weg. Laat de tonijn uitlekken. Kook de eieren hard, laat ze schrikken in koud water, pel ze en snijd ze in achten.
  • 2 Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen gaar in 8 à 10 minuten. Giet beide af.
  • 3 Verhit de vloeibare margarine in de pan van de pasta en voeg het citroensap en de tapenade toe. Schep de pasta weer terug in de pan, voeg ook de sperziebonen, tomaat en tonijn toe en schep dit goed om.
  • 4 Laat even doorwarmen. Maal er wat zwarte peper overheen en garneer de pasta met de partjes ei.

Penne Niçoise is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta Ni oise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade Ni oise-hapjes
20 min
Bekijk recept
Salade Ni oise
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dieetsalade Niçoise
0-10 min -
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept