1 Pel en snipper de ui. Fruit de uisnippers 2 à 3 minuten in wat vloeibare margarine. Voeg de rijst toe en roer tot de korrels met een dun laagje margarine bedekt zijn. Pel de knoflookteen en pers die boven de pan uit. Roerbak 1 minuut en voeg dan de koenjit en het paprikapoeder toe.
2 Schenk de bouillon bij de rijst en breng het aan de kook. Draai het vuur laag, leg een deksel op de pan en laat het gerecht ongeveer 15 minuten zachtjes koken.
3 Schep dan de doperwten door de rijst. Leg de gare drumsticks erop en sluit de pan weer af met het deksel.
4 Ontvel intussen de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verdeel de tomatenblokjes over de paella, draai de drumsticks om en leg de garnalen op de rijst.
5 Laat de paella nog ongeveer 5 minuten zonder deksel doorwarmen tot de rijst gaar is en de drumsticks en garnalen door en door warm zijn.