klassieke tartaar van zalm

1
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij de zalmfilet in reepjes en daarna in vrij grove blokjes. Schep in een mengkom alle ingrediënten voorzichtig door elkaar. Serveer het tartaarmengsel met behulp van een dresseerring in een cirkel (zet voor het serveren 20 minuten in de koelkast) verwijder de ring vlak voor het serveren. Zet de zalm niet te lang koud

klassieke tartaar van zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Scones met citroenroomkaas & smoothie
15 min
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept