gepaneerde vis met venkelroomsaus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    (15 min.) - Snipper de sjalotten en het bieslook fijn.
    - Snij de venkelknollen doormidden en verwijder de harde kern. Snij de rest in kleine blokjes van 2 cm.
    Voorbereiding
    (25 min.) 1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de venkelblokjes 10 min. Kruid met peper en zout. 2 Doe intussen de sjalotten samen met de wijn in een kookpot en breng aan de kook. Laat sudderen tot al het vocht is opgenomen. 3 Overgiet met de visbouillon en laat voor de helft inkoken. Voeg de room toe en kruid met het fijngesnipperde bieslook, peper en zout. Roer de saus onder de venkel. 4 Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kabeljauwburgers ± 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.

gepaneerde vis met venkelroomsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zeewolf in venkelroomsaus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde kikkerbilletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept