garnalen met polderpuree en tomaat

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 leg de aardappelen in de schil c a 1 uur in een voorverwarmde oven op 200¨°C Snij ze eenmaal gaar in twee en haal de pulp eruit. Roer de pulp met de boter en de helft van de zure room tot een gladde puree; Stoof de tomaat kort een met de sjalot. Leg op een bordeen laagje puree, daarop een boordje tomaat en binnenin veel garnalen. Werk af met sprietjes bieslook

garnalen met polderpuree en tomaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept