Gemarineerde zeebaars met tomaat

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voeg de ingredienten van de ingelegde tomaatjes samen en laat de tomaten één nachtje rusten.
  • 2 Doe 1 tomaat in de blender samen met cabernet sauvignon, het zuur van de ingelegde tomaatjes en kruid af met peper en zout. Voeg ook wat olijfolie toe.
  • 3 Maak de basilicumcréme door alles te mengen. Dik aan met wat mayonaise.
  • 4 Voor de basilicumolie meng je de ingrediënten in een blender.
  • 5 Zeef het geheel, warm op en zeef nogmaals.

Gemarineerde zeebaars met tomaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept