Saus van appel en witte wijn

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof de grannysmith appels aan tot de stukjes bijna uit elkaar vallen.
  • 2 Mix en voeg witte wijn, visbouillon en room toe.
  • 3 Kruid af met peper, zout en nootmuskaat. Passeer door een zeef.
  • 4 Bak de coquilles kort aan en dresseer met een blaadje radicchio.

Saus van appel en witte wijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept