Visschotel met tomaat

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid aardappelen eens in de schil. Deze zit niet alleen vol extra voedingsstoffen, het geeft de aardappel ook een extra volle smaak.
  • 2 .Verwarm de oven voor tot 200 ºC.
  • 3 Verdeel de tomaat en de uiringen over de stukken vis. Schep er een lepel crème fraîche op. Bestrooi met de kaas, de kruiden en zout en peper naar smaak.
  • 4 Bak de visschotel in de voorverwarmde oven in 20-25 min. goudbruin en gaar.
  • 5 Serveer met in de schil gekookte gebakken aardappeltjes en geef er een groene groente bij.
  • 6 Vriendin .nl recept aangepast ( Kabeljauw i.p.v Pangasius)

Visschotel met tomaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept