Bruschette met tonijnsalsa

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dit heerlijke hapje voor tussendoor kent veel verschillende variaties. Neem eens zalm in plaats van tonijn of maak er een vegetarisch hapje van door de vis te vervangen door tomaat en paprika.
  • 2 Hapje, 4 personen
  • 3 Verwarm de ovengrill voor. Meng voor het beleg de tonijn met de rest van de ingrediënten. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
  • 4 Leg de broodjes op een bakblik of rooster, schuif ze vlak onder de grill en rooster ze goudbruin; keer ze halverwege. Neem ze uit de oven en wrijf één kant in met de teen knoflook. Sprenkel wat olijfolie erover.
  • 5 Beleg de sneetjes brood met het tonijnmengsel.
  • 6 Bron vriendin.nl

Bruschette met tonijnsalsa is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsoester met tonijnsalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept
Pistachepesto en paprikaspread
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
35 min
Bekijk recept
Bruschetta Parmaham, vijgenjam en rucola
10 min Voorgerecht
Bekijk recept