Zoek
TOMAAT MET GRIJZE GARNAAL
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 g gepelde grijze garnalen
4 tomaten
2 eetlepels mayonaise
½ sjalot
1 eetlepel fijngehakte platte peterselie
peper
Bereiding
1
Dompel de tomaten 10 seconden in kokend water. Pel de tomaten, snijd er de ronde kant af en haal er de pitjes uit met behulp van een koffielepel.
2
Hak de sjalot zeer fijn. Meng garnalen, sjalot, peterselie, peper en mayonaise.
3
Vul de tomaten met dit mengsel. Zet er de ronde tomatenkant op als hoedje en serveer
TOMAAT MET GRIJZE GARNAAL is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken garnalen met limoendressing
15 min
Snack
Bekijk recept
Aperitiefsnoepjes met grijze garnalen
20 min
Snack
Bekijk recept
Krokante gamba met currydip
25 min-
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept