Gamba's in knoflook aan een spiesje

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de ontdooide , gekookte en droog gedepte garnalen in een schaaltje.
  • 2 Verhit de olie en bak de knoflook plakjes op laag vuur goudbruin.
  • 3 Voeg de olie en knoflook bij de garnalen samen met de peterselie, citroensap en citroenrasp.
  • 4 Maal er naar smaak zwarte peper over, meng alles en laat 15 minuten marineren.
  • 5 Steek 3 garnalen aan een spiesje en serveer in een glaasje.
  • 6 Uit het boekje Amuses Eigen foto

Gamba's in knoflook aan een spiesje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept
Pittige mosselspiesjes met saffraanrijst
30 min-
Bekijk recept
Thaise visfondue
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen met basilicum en spek
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gamba's
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept