Zoek
Gamba's in knoflook aan een spiesje
4
15 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
12 cocktail garnalen voorgekookt ( diepvries ontdooid)
2 teen knoflook in plakjes
1 el gesnipperde bladpeterselie
1/2 citroen ( biologische) rasp
1 el citroensap
versgemalen peper
1 dl olijfolie
Bereiding
1
Leg de ontdooide , gekookte en droog gedepte garnalen in een schaaltje.
2
Verhit de olie en bak de knoflook plakjes op laag vuur goudbruin.
3
Voeg de olie en knoflook bij de garnalen samen met de peterselie, citroensap en citroenrasp.
4
Maal er naar smaak zwarte peper over, meng alles en laat 15 minuten marineren.
5
Steek 3 garnalen aan een spiesje en serveer in een glaasje.
6
Uit het boekje Amuses Eigen foto
Gamba's in knoflook aan een spiesje is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min
Snack
Bekijk recept
Pittige mosselspiesjes met saffraanrijst
30 min-
Bekijk recept
Thaise visfondue
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen met basilicum en spek
20 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Surf 'n turf van de grill
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gamba's
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur-
Bijgerecht
Bekijk recept