Gerookt zalmhaasje met ketjap

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de sjalotten met de schil een half uur in een voorverwarmde oven van 180 graden. Neem ze uit de oven en snij het kontje eraf. Knijp de sjalotten leeg en hak de inhoud fijn.
  • 2 Doe de sjalotten met het sap van de gezeefde grapefruit( Ik gebruikte het gezeefde sap van een sinaasappel) in een pannetje en laat inkoken ,totdat het vocht bijna weg is en voeg de ketjap toe. Laat inkoken tot een stroperige dikke saus.
  • 3 Laat afkoelen en bewaar in de koelkast.
  • 4 Snij de zalm in gelijke blokjes. Leg er een lepeltje saus op en bestrooi met gehakte cashewnoten.
  • 5 Receptinfo Lidl. Top kok Ramon Beuk. Eigen foto

Gerookt zalmhaasje met ketjap is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept

Vijfschaft
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mac 'n cheese met broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept