BOTERVIS MET HOLLANDAISESAUS VAN LIMOEN EN

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 zet voor de hollandaisesaus een steelpannetje met water, met daarin een ronde kom, op het vuur doe de eigelen, en het limoensapp in de kom. laat het water koken en kop de eieren tot een schuimige massa. smelt intussen de boter en voeg die druppelsgewijs bij het eierschuim. Kruid met peper, zout, en fijngesnipperde koriander. Hou de saus warm. Stoom de vis 8 à 10 minuten. Leg de vis op de borden, overgiet met de saus en garneer met enkele schijfjes limoen en gestoomde aardappelen of aardappelchips.

BOTERVIS MET HOLLANDAISESAUS VAN LIMOEN EN is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Botervis Met Sojasaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Botervis Met Prei-pestosaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Botervis Met Kerriesaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde Botervis
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept