RODE POON MET GEDROOGDE HAM

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 kruid de vis met peper en zout. Maak een marinade van olijfolie, citroensap, peper en zout. Giet ze over de rode poon en laat 2 uur trekken. Vet een vuurvaste schaal in met olijfolie. Verwarm de oven voor op 200°C. haal de vis uit de marinade. Bestrooi met paneermeel, leg een blaadje salie op de vis en wikkel hem zo in de ham. Schik de ingepakte vissen in de ovenschaal. Verdeel de overige marinade en salie over de vis. zet 15 minuten in de oven

RODE POON MET GEDROOGDE HAM is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept