Zoek
SALSA VAN TOMAAT EN GARNAAL
4
15 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
12 TROSTOMAATJES
12 gekookte of gegrilde grote garnalen
sap van een limoen
een scheutje tabasco
koriander
peper en zout
Bereiding
1
meng limoensap, tabasco, peper en zout. Snij de kerstomaatjes in stukjes en voeg het vocht toe. Snij de garnalen in de lengte doormidden. Meng de ingrediënten en meng over de glazen. versier met koriander
SALSA VAN TOMAAT EN GARNAAL is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken garnalen met limoendressing
15 min
Snack
Bekijk recept
Aperitiefsnoepjes met grijze garnalen
20 min
Snack
Bekijk recept
Krokante gamba met currydip
25 min-
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept