Zoek
eclairs met mousse van gerookte forel
6
20 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 lege eclairs
110 gr gerookte forelfilets
5 cl room
2 eetl philadelphia
1 eiwit
3 eetl philadelphia
1 potje foreleitjes
dille
Bereiding
1
Meng de reookte forel met de kaas en de room tot een mousse .
2
Klop het eiwit stijf en voeg bij het mengsel.( voorzichtig ).
3
Giet deze in een spuitzak.
4
Snij de eclairs open en vul 1 kant met de forelmousse en sluit de eclair.
5
Neem een tweede spuitzak en doe de 3 eeltepels kaas erin en spuit er streepjes bovenop de eclairs.
6
Werk af met de foreleitjes en de dille eventueel een beetje zwarte peper van de molen.
eclairs met mousse van gerookte forel is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Forel met kruidenvulling
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Lente-eclair
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Eclairs met mousse van gerookte Ardeense forelfilet
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Eclairs met aardbeienroom
1uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Frambozen-eclairs met kardamon banketbakkersroom
45 min
Nagerecht
Bekijk recept