Hollandse garnalencocktail met mango

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
  • 1Snij de mango en de appel in kleine blokjes. meng ze met de helft van de kerriesaus. Houd 4 halve tomaatjes apart. Meng de rest van de tomaatjes met de tomatendressing.
  • 2 Maak in 4 grote glazen laagjes van de sla, de tomaat, de appel-mangosalade en de garnalen.
  • 3 Schep er de rest van de kerriesaus op. Garneer de glazen met de apart gehouden tomaatjes en een schijfje limoen. Lekker met verse toast of knapperig stokbrood.

Hollandse garnalencocktail met mango is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept