- Snij de ananas in blokjes. - Snij de lente-uitjes fijn.
Voorbereiding (± 15 min.) Kook de noedels gaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Verhit intussen 1 eetl. rijstolie in de wok en bak de sojascheuten, de wortelreepjes en de lente-uitjes ± 4 min. Kruid met peper en zout. Voeg de ananasstukjes toe en laat nog 1 min. verder bakken. Haal uit de pan en zet opzij. Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie en bak de garnalen ± 3 min. Voeg de groenten met de ananas toe en roer er de noedels onder. Meng en verwarm alles even."},"recipeYield":"4 "}
1Voorbereiding - Schil de wortelen en rasp in fijne reepjes. - Snij de ananas in blokjes. - Snij de lente-uitjes fijn.Voorbereiding (± 15 min.) Kook de noedels gaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Verhit intussen 1 eetl. rijstolie in de wok en bak de sojascheuten, de wortelreepjes en de lente-uitjes ± 4 min. Kruid met peper en zout. Voeg de ananasstukjes toe en laat nog 1 min. verder bakken. Haal uit de pan en zet opzij. Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie en bak de garnalen ± 3 min. Voeg de groenten met de ananas toe en roer er de noedels onder. Meng en verwarm alles even.
Garnaaltjes in de wok met groenten en ananas is een recept van Solo Open Kitchen