Knoflookcroutons met dille-roomkaas

4
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Krijg je eters? Verras ze eens met deze prachtige amuse, die ook nog eens heerlijk is.
  • 2 .Rooster het brood in de broodrooster.
  • 3 Wrijf het nog warme brood aan beide kanten in met de knoflook.
  • 4 Met een vork meng je de roomkaas met de dille en een heel klein beetje zout en versgemalen peper.
  • 5 Steek 4 rondjes uit het brood met een koekjesuitsteker of de rand van een glas.
  • 6 Doe een dotje van de roomkaas op elk stukje brood en leg er een stukje zalm op.
  • 7 Bedruppel met een beetje olijfolie en garneer met een takje verse dille.
  • 8 Een draai van de pepermolen en je amuse is klaar! Voor een vegetarische variatie vervang je de zalm door een paar kappertjes of een zongedroogd tomaatje.
  • 9 Vriendin.nl

Knoflookcroutons met dille-roomkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wittebonenstoof met worst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met zelfgebakken knoflookcroutons en citroendressing
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makkelijke caesarsalade met tomaat
5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met paddenstoelen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept