Kabeljauw in tuinkruidenbouillon met peulerwten

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng 1 l water aan de kook met de blokjes bouillon en enkele tijmtakjes. Pocheer er de geschilde aardappelen al dente in en haal ze uit de bouillon. Blancheer de peulerwten in de bouillon en spoel ze koud.
  • 2 Doe de kabeljauw, de groenten en de aardappelen in de bouillon en laat op zacht vuur, afhankelijk van de dikte van de kabeljauwstukken 10 à 15 minuten pocheren.
  • 3 Schik de kabeljauw, de groenten en de aardappelen in diepe borden en
  • 4 overgiet met de bouillon, garneer met takjes groen en de tijmtakjes uit de bouillon, overgiet royaal met de bouillon.

Kabeljauw in tuinkruidenbouillon met peulerwten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lenteslaatje met licht geroosterde bulgur en gegrilde halloumi
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpannetje van tarwe met groenten en gembersaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken rundvlees met cashewnoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van claresse met clams en knapperige groenten met tijm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept