Gemarineerde zalm met komkommer en bieslook

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de zalm in dunne plakjes en verdeel over 4 borden, zet koel weg.
  • 2 Snij de komkommer in blokjes van een halve centimeter, strooi er royaal zout over en laat een 15 tal minuten pekelen. Spoel de komkommer langdurig in ruim koud water om te ontzouten.
  • 3 Meng de bieslook met de komkommer. Meng de olie zorgvuldig met ongeveer de helft van een keteltje groentebouillon, roer om met citroensap.
  • 4 Verdeel de komkommer over de zalm. Kruid de vis met grof zout en peper.
  • 5 Strijk licht in met de vinaigrette en garneer met de shisoblaadjes en de sesam.

Gemarineerde zalm met komkommer en bieslook is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept