1 Laat 400 ml water en 1 Knorr Bouillonketeltje Groenten in een kookpan of een stoomkookpot opwarmen. Maak de wortelen schoon. Was de groenten en snij ze erg fijn. Knip de kruiden en pers de citroen.
2 Snij 4 grote vierkanten vetvrij papier uit.
3 Leg op elk stuk een bedje van groenten, een kabeljauwfilet en enkele fijngeknipte kruiden. Kruid met zout en peper, voeg bij elke filet enkele druppels olie en citroensap toe. Sluit de papillotten en laat 15 minuten bakken in een stoompan.
4 Laat gedurende die tijd de quinoa in een kookpot in dubbel zoveel gezouten water koken. Laat 12 minuten op een zacht vuur koken.
5 Wanneer het water volledig geabsorbeerd is, giet er dan 1 soeplepel olijfolie en de rest van de fijngeknipte kruiden bij.
6 Leg op elk bord een nog steeds gesloten papillot op een bedje quinoa.
Papillot van kabeljauw met groenten is een recept van Solo Open Kitchen