Zoek
Zalmcarpaccio met tomaat en ui
4
15 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 g in dunne plakjes gesneden verse zalmcarpaccio
1 kleine zoete witte ui
1 tomaat
1 eetlepel kleine kappertjes
1 eetlepel citroensap
1 eetlepel extra vergine olijfolie
wat anijszaadjes
Bereiding
1
De olie met het citroensap, het zout en de anijs door elkaar roeren tot er een saus ontstaat.
2
De uien schoonmaken door de papierachtige schil te verwijderen, vervolgens klein hakken, zorgvuldig wassen en drogen.
3
De tomaat in stukjes snijden.
4
De zalm op een schaal leggen, de uien, de stukjes tomaat en de kappertjes toevoegen en overgieten met de saus.
5
Op smaak brengen met versgemalen zwarte peper en het gerecht kan geserveerd worden.
Zalmcarpaccio met tomaat en ui is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Bart van Olphens zalmcarpaccio
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpacciotoastjes
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmcarpaccio met gember
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmcarpaccio met groene appel
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept