Gestoomde forel met een salade van tomaten

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de forellen met peper en zout en stoom ze een vijftal minuten.
  • 2 Laat de aardappels goudgeel worden in olijfolie.
  • 3 Snij de tomaten in twee en kruid ze met peterselie, basilicum en munt. Voeg de gehakte lente-uitjes toe. Breng op smaak met zout, peper, olijfolie en azijn.
  • 4 Kruid de zure room met peper en zout.
  • 5 Werk af met zeezout en bieslook.

Gestoomde forel met een salade van tomaten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept