scampi, citroenolie en mango

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 roer de citroenschil door de olie. Laat 2 dagen trekken. Pel de scampi. Ontdoe van het darmkanaal en bak ze in olijfolie. Haal de scampi uit de pan en leg even terzijde. Snipper de sjalotjes en het pepertje en doe bij de olijfolie. Bak kort, al roerend met een houten spatel. Blus de warmte met een beetje azijn en leg dit mengsel op de scampi. Schil de mango en snij in blokjes. Leg de scampi in het midden van de borden. Versier met het mengsel van sjalot en pepertje. Besprenkel met olijfolie, bestrooi met peper en zout en werk af met blokjes mango.

scampi, citroenolie en mango is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept