Oosterse noedelwok met scampi en citroengras

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    Ontdooitijd + 10 min.
    - Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien en dep droog.
    - Snipper de gember, het citroengras en het knoflook fijn.
    Voorbereiding
    (15 min.) 1 Verhit 1 eetl. wokolie in een wok en bak de scampi's 4 min. Haal ze uit de wok. 2 Verhit opnieuw 1 eetl. wokolie in dezelfde wok en bak het citroengras, het knoflook en de gember 1 min. 3 Voeg de wokgroenten toe en roerbak 5 min. Giet er de kokosmelk, de kippenbouillon en de sojasaus bij en roer er de rodecurrypasta onder. 4 Meng er de noedels onder en laat nog 3 min. goed opwarmen. Voeg de laatste min. de scampi's opnieuw toe. Afwerking Verdeel de noedels en de scampi's over de borden en werk af met enkele blaadjes koriander. Tip In plaats van de wokmix kan u ook Chinamix gebruiken.

Oosterse noedelwok met scampi en citroengras is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Garnalencurry met spinazie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept