- Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien en dep droog. - Snipper de gember, het citroengras en het knoflook fijn.
Voorbereiding (15 min.) 1 Verhit 1 eetl. wokolie in een wok en bak de scampi's 4 min. Haal ze uit de wok. 2 Verhit opnieuw 1 eetl. wokolie in dezelfde wok en bak het citroengras, het knoflook en de gember 1 min. 3 Voeg de wokgroenten toe en roerbak 5 min. Giet er de kokosmelk, de kippenbouillon en de sojasaus bij en roer er de rodecurrypasta onder. 4 Meng er de noedels onder en laat nog 3 min. goed opwarmen. Voeg de laatste min. de scampi's opnieuw toe. Afwerking Verdeel de noedels en de scampi's over de borden en werk af met enkele blaadjes koriander. Tip In plaats van de wokmix kan u ook Chinamix gebruiken."},"recipeYield":"4 "}
1Voorbereiding Ontdooitijd + 10 min. - Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien en dep droog. - Snipper de gember, het citroengras en het knoflook fijn.Voorbereiding (15 min.) 1 Verhit 1 eetl. wokolie in een wok en bak de scampi's 4 min. Haal ze uit de wok. 2 Verhit opnieuw 1 eetl. wokolie in dezelfde wok en bak het citroengras, het knoflook en de gember 1 min. 3 Voeg de wokgroenten toe en roerbak 5 min. Giet er de kokosmelk, de kippenbouillon en de sojasaus bij en roer er de rodecurrypasta onder. 4 Meng er de noedels onder en laat nog 3 min. goed opwarmen. Voeg de laatste min. de scampi's opnieuw toe. Afwerking Verdeel de noedels en de scampi's over de borden en werk af met enkele blaadjes koriander. Tip In plaats van de wokmix kan u ook Chinamix gebruiken.
Oosterse noedelwok met scampi en citroengras is een recept van Solo Open Kitchen