kabeljauw, tomaat en provencaalse kruiden

4
70 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schrob de ongeschilde aardappelen en kook ze al dente in licht gezouten water. Giet de aardappelen af en pel ze. Snijd de ontvelde en ontpitte tomaten. Maak de paprika schoon en snijd in middelgrote stukken. Wrijf een ovenschotel in met de olijfolie en doe er achtereenvolgens de fijngehakte knoflook en ui, het kruidentuiltje, de tomaten, paprika en aardappelen in. Leg de kabeljauw bovenop en overgiet met de witte wijn, leg op elk stuk vis een schijfje citroen. Gaar 20 minuten in een voorverwarmde oven op 160°C. Verdeel over vier borden en strooi er de gehakte peterselie over.
    - See more at: http://www.aardappel.be/?recipe=aardappelen-de-oven-met-kabeljauw-tomaat-en-provencaalse-kruiden#sthash.aTqQESGO.dpuf

kabeljauw, tomaat en provencaalse kruiden is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept