Zuiders stoofpotje van kabeljauw

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 schil de aardappelen, spoel ze en verdeel in stukken. Hak de tomaten in grove stukken. Snipper de teentjes knoflook en de ui fijn en hak de peterselie fijn Stoof de gesnipperde ui en knoflook samen met de peterselie aan in de olijfolie in een ovenbestendige pan met deksel. Voeg er de gehakte tomaten, tomatenconcentraat, aardappelen en de saffraan aan toe. Kruid met peper en zout en roer om
  • 2 leg er de kabeljauw op. vul aan met water tot alles onder staat. Zet het deksel op de pan en zet in een oven van 200°C gedurende 30 à 35 minuten. Roer halverwege de gaartijd voorzichtig om
  • 3 serveer met een takje verse peterselie

Zuiders stoofpotje van kabeljauw is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sint-jakobsvruchten op zijn zuiders met knapperige croutons
Voorgerecht
Bekijk recept
Zuiders tomatenslaatje
0 min
Bekijk recept
Zeewolf met zuiders groentepannetje
0 min
Bekijk recept
Gegrilde zeewolf met zuiders groentestoofpotje
0 min
Bekijk recept