1 kook het water en giet over de couscous. Laten wellen onder deksel.
2 snij de avocado middendoor, verwijder de pit en verwijder de schil. Snij in gelijke eetklare blokjes.
3 schil de appel en verwijder het klokhuis. Snij de appel in kleine blokjes en voeg bij de avocadoblokjes. Overgiet met het citroensap.
4 snij het zaad uit de tomaten en het vruchtvlees in blokjes. Voeg bij de avocado en appel
5 spoel de radijzen en snij in kwartjes. snij de lente uitjes in fijne ringetjes en voeg ook bij de andere groenten.
6 Kruid de salade met peper en een eetlepel notenolie.
7 maak de grill heel heet. Bestrijk de velkant van de makreelfilet met een beetje olie en leg op de grill. Draai na twee minuten om en grill nog 1 min aan de andere kant.
8 Leg op de borden een deel van de salade en de couscous en leg er de makreelfilet boven op.
Gegrilde makreel met couscoussalade is een recept van Solo Open Kitchen