Vis waterzooi

2
50 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 8 scampi en apos kuisen en doormidden snijden 8 pladijsfilets oprollen, besprenkelen met wat citroen, peper en zout, in een ovenschaal met wat olijfolie op bodem rechtop zetten en 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C worteltjes en selder in fijne reepjes snijden, sluimererwten in hun geheel laten solo boter laten smelten en groentjes toevoegen en laten stoven, visbouillon toevoegen en 5 minuten laten sudderen, scampi en apos toevoegen, kruiden met zwarte peper, zout kurkuma en saffraan, vocht wat laten inkoken 2 eidooiers samen met 2 dl room oproeren en toevoegen aan het geheel en goed doorroeren, van het vuur afhalen en pladijsfilets toevoegen,

Vis waterzooi is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Waterzooi van zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi uit de Stille Oceaan met wilde rijst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalmfilet met venkel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept