Stoemp van asperges

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil en stoom de aardappelen gaar.
  • 2Snij de bloemkool in roosjes. Stoom al dente.
  • 3Schil de witte asperges. Snij in stukken.
  • 4Snij de groene asperges in stukjes. Stoom al dente.
  • 5Smelt voor de saus wat boter met blaadjes tijm op een zacht vuurtje. Kruid met peper en zout. Laat bruin worden.
  • 6Haal door de bloem en bak langs beide kanten in de boter.
  • 7Bak de bloemkool en asperges in de pan. Voeg toe aan de aardappelen. Stamp tot stoemp met eventueel een eitje en melk. Kruid met peper, zout en muskaatnoot.
  • 8Lepel puree op een bord en plaats de vis erbij. Lepel saus op het bord. Werk af met wat cresson en een stukje citroen.

Stoemp van asperges is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoemp met broccoli en pijnboompitten
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoemp op z’n Brabants
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept