scampi met tomaat paprika en stokbrood

6
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 pel de scampi en verwijder het darmkanaal. Bak de scampi aan beide kanten in olijfolie. kruid met peper en zout. Haal uit de pan, doe opnieuw olijfolie in de pan. Stoof daarin de versnipperde knoflook en ui. Voeg de paprikablokjes toe en kruid met cayennepeper, paprikapoeder, peper en zout.
  • 2 Meng in een kommetje 50 gram gesmolten boter met een eetlepel bloem tot een papje en voeg toe aan het groentemengsel. Doe de scampi bij de saus en roer alles goed dooreen. kruid indien nodig bij.
  • 3 Giet een scheut room bij de bereiding . verdeel de scampi met saus over warme bordjes, strooi er geraspte mozzarella en gemalen parmezaan over en zet even onder de grill om de kaas te doen smelten en te gratineren. Dien op met versneden stokbrood.

scampi met tomaat paprika en stokbrood is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept