scampislaatje met appel en curry

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
  • 1Maak eerst de saus: Stoof de sjalot en appelblokjes in een weinig olijfolie aan. Strooi er de currypoeder over. Laat twee minuten verder stoven. Voeg de kokosmelk en gevogeltebouillon toe. Kruid met peper en zout.
  • 2Laat dit voor de helft inkoken. Mix dit fijn en giet de saus door een zeef. Houd dit warm.
  • 3Kruid de scampi en bak ze gaar in olijfolie.
  • 4Meng de julienne van appel met de fijngehakte rozemarijn en het limoensap.
  • 5Dresseer een hoopje appel en leg er de scampi over. Napeer met de saus en verder afwerken met wat julienne van appel en koriander blaadjes.

scampislaatje met appel en curry is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampislaatje voor op de boterham
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scampislaatje met groene appel en curry
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
fris scampislaatje met peer
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampislaatje met groene appel en curry
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept