Pangasiusfilet en venkel in papillot

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de venkel schoon, snijd in kleine stukken en kook in lichtgezouten water gedurende 5 minuten.
  • 2 Maak een sausje van het citroensap, de olijfolie, de mosterd, de sjalot en de fijngesnipperde bieslook. Kruid dit mengsel met peper en zout volgens smaak.
  • 3 Neem 4 vellen aluminiumfolie en verdeel er stukken licht voorgekookte venkel over. Leg op de venkel 2 stukken pangasiusfilet en besprenkel met het olijfoliemengsel.
  • 4 Plooi de aluminiumfolie goed dicht en laat 30 minuten gaar worden op de BBQ (of oven). Geef er een stukje gegrild brood bij.

Pangasiusfilet en venkel in papillot is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrieaardappeltjes en gebakken vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept