pangasius op thaise wijze met spinazie

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 laat de pangasiusfilets ontdooien. Snipper sjalot en knoflook fijn en stoof aan in olie zonder te kleuren. Voeg de bevroren iglo gehakte spinazie toe en laat stoven onder een deksel. Breng op smaak met peper, zout, en paprikapoeder. verhit de olie in de pan. haal de iglo pangasiusfilets uit de verpakking, dep droog met keukenpapier, bestrooi met peper en zout en haal losjes door de bloem. Bak aan beide kanten goudgeel.
  • 2 VINAIGRETTE
  • 3 Snij de limoenzeste, koriander en chilipeper zeer fijn en meng met de andere ingrediënten. Leg de spinazie in het midden van het bord. Schik er de gebakken pangasiusfilets op en lepel de vinaigrette rondom. Lekker met basmatirijst

pangasius op thaise wijze met spinazie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept