Goudbrasem met zelfgemaakte rode curry

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de rode currypasta:
  • 2 Rooster de koriander- en komijnzaadjes in een droge pan. Stamp ze met de look en het zout in de vijzel fijn. Snipper de chilipepers, sjalot, citroengras fijn en rasp de limoenzeste. Wrijf ze in de vijzel door de currypasta.
  • 3 Neem 2-3 tl van de currypasta en meng ze door de kokosmelk.
  • 4 Schil de gember en snijd in fijne plakjes. Snijd de limoen in plakjes.
  • 5 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 6 Maak de vis schoon, maak er inkervingen in en doe daar de gemberplakjes in. Vul de buikholte van de vis met de limoenplakjes.
  • 7 Vet een ovenschaal in met wat Solo en leg er de vis in. Schenk er de rode currysaus over. Zet 15-20 minuten in de oven (afhankelijk van het gewicht van de vis).

Goudbrasem met zelfgemaakte rode curry is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Colombo van goudbrasem
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Goudbrasem in zoutkorst met citroenvinaigrette
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goudbrasem met citroen en wortelgroenten met gremolata van koriander
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van goudbrasem en kaki
Voorgerecht
Bekijk recept