Zoek
Hollandse garnaaltjes met avocadomousse
8
15 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 rijpe avocado
sap van halve limoen
200 gr Hollandse garnaaltjes
snufje chilipoeder
8 takjes peterselie
peper en zout naar sm,aak uit de molen
1 el zure room of crème fraîche
8 amuseglaasjes
Bereiding
1
Halveer de avocado en wip de pit eruit. Verwijder de schil van de avocado en snij in stukjes.
2
Pureer de vrucht in de keukenmachine ( staafmixer) samen met het limoensap. ( Voorzichtig... je kunt altijd nog sap toevoegen eruit halen gaat niet)
3
Voeg de room toe en breng de avocadomousse op smaak met peper en zout.
4
Proef... en voeg eventueel nog limoensap toe.
5
Verdeel de garnaaltjes over de glaasjes en schep er wat mousse bovenop.
6
Werk het geheel af met blaadje platte peterselie en wat chilipoeder
7
Serveer meteen
Hollandse garnaaltjes met avocadomousse is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gegrilde zalm met avocadomousse
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sint-jakobsschelpen op avocadomousse
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Avocadomousse in tomatensaus
10 min
Snack
Bekijk recept
Avocadomousse met chorizo
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Frisse garnalencocktail met avocado
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept