KOOLVIS MET KAASKORSTJE EN HAMCHIPS

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 (ontdooitijd + 20 min.)
  • 3
    - Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.
  • 4
    - Meng de zachte boter met het paneermeel en de parmezaan. Kruid met peper en zout.
  • 5
    - Schil de aardappelen en snij in stukken.
  • 6
    - Schil de halve knolselder en snij in blokjes.
  • 7
    - Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 8
    Voorbereiding
  • 9 (35 min.)1
  • 0 1 Leg de koolvishaasjes in een ovenschaal en besmeer met het mengsel van parmezaan en paneermeel. Zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.1
  • 1 2 Leg de tapastomaten (met de takjes) in een ovenschaal. Giet er de olijfolie over en zet 15 à 20 min. in de oven bij de vis.1
  • 2 3 Leg de sneetjes ham op een vel aluminiumfolie en zet 10 min. in de oven bij de vis.1
  • 3 4 Kook ondertussen de aardappelen en de blokjes knolselder 20 min. in lichtgezouten water. Giet af. Pureer samen met de melk en de mosterd. Kruid naar smaak met peper, zout en nootmuskaat.1
  • 4 5 Doe de visbouillon in een steelpan en laat tot de helft inkoken. Meng er al kloppend de koude boter onder.1
  • 5 Afwerking1
  • 6 Leg op elk bord 1 koolvishaasje en schik er de krokante hamchips op. Geef er de knolselderpuree bij en een trosje van 4 à 5 tomaten. Lepel er een beetje saus rond.1
  • 7 Tip1
  • 8 U kan de tapastomaten ook in de ovenschaal van de koolvishaasjes leggen en daarin 15 à 20 min. laten garen. Zo hebt u geen extra ovenschaal nodig.

KOOLVIS MET KAASKORSTJE EN HAMCHIPS is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde kastanjechampignons
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse Van Hamchips
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodebietensoep met feta
45 min
Bekijk recept
Salade van kikkererwten met harissavinaigrette
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept