Komkommerhapje met gerookte zalm en Philadelphia

6
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was en droog de komkommer.
  • 2 Schil van de komkommer met een dunschiller of kaasschaaf rondom een reepje schil weg. Zie foto.
  • 3 Snij de komkommer in plakken van ongeveer 1 cm.
  • 4 Meng de Philadelphia met de crème fraîche en de kruiden en peper en zout.
  • 5 Doe dit prutje eventueel in een spuitzak en spuit een rozetje op elke plak komkommer. Of als je geen spuitzak hebt smeer een laagje op elke plak komkommer.
  • 6 Drapeer op elk plakje komkommer wat gerookte zalmstukjes en werk af met geroosterde sesamzaadjes of enkele geroosterde pijnboompitjes.

Komkommerhapje met gerookte zalm en Philadelphia is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aperitiefsnoepjes met grijze garnalen
20 min Snack
Bekijk recept
Eclairs met mousse van gerookte Ardeense forelfilet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sneeuwwitje-cupcakes
Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeienroomtaart
45 min Gebak
Bekijk recept

Komkommerhapje met Boursin
15 min
Bekijk recept
Komkommerhapje met kipfilet en paprika
0 min
Bekijk recept
Komkommerhapje met kipfilet en paprika
0 min
Bekijk recept
Komkommer-geitenkaas hapje
10 min
Bekijk recept