Viscurry uit de oven

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190 graden. Was de spinazie, schud droog en laat enkele minuten in een pan met water slinken. Laat afkoelen.
  • 2 Spoel de vis af, dep droog en snij in stukjes. Meng in een kom met kurkuma en zet apart.
  • 3 Voeg de room, de garnalen, het kerriepoeder en de citroenschil to aan de spinazie en meng goed. Roer de schelvis voorzichtig door het spinaziemengsel en verdeel over 4 ovenschalen.
  • 4 Halveer de deegvelletjes, bestrijk elke vel aan beide kanten met olie en verfrommel tot een zakdoekje. Leg op elk ovenschaaltje 2 halve deegvelletjes. Bestrijk met de rest van de olie, bestrooi met sesamzaadjes en bak 25 à 30 minuten in de oven gaar en goudgeel.

Viscurry uit de oven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept