PARMENTIER MET GRIJZE GARNALEN

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 schil de aardappelen, en kook ze gaar. Pureer de aardappelen en werk af met de dooiers en de boter. kruid met peper en zout
  • 2 maak de preiwit schoon en snij in fijne schijfjes. Fruit deze aan in wat gesmolten boter. Meng de puree met de prei
  • 3 laat de noilly prat reduceren tot 3 EL. Voeg de room toe en laat even doorkoken tot een romig mengsel. Voeg het citroensap toe
  • 4 meng fijngehakte bieslook met de garnalen. Schep de aardappelen in een ring en schik er verse garnalen met bieslook bovenop. verwijder de ring. Serveer het sausje bij het gerecht

PARMENTIER MET GRIJZE GARNALEN is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vispaté parmentier
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Parmentier met pens, appels en noten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt parmentier met wortelpuree
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt parmentier
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept