Gebakken vis met tomaten

6
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vermeng zout, peper, oregano en citroensap en wrijf de vis hiermee goed in.
  • 2 Bak de uien in de helft van de olijfolie goudbruin.
  • 3 Leg de helft van de uien in een beboterde ovenschaal, leg de helft van de tomaten en de peterselie erbij en leg de vis er bovenop.
  • 4 Doe dan de rest van de uien, de tomaten en de peterselie erop en giet de olie erover.
  • 5 Bak 30-40 minuten in een voorverwarmde over op 200 graden tot de vis gaar is.

Gebakken vis met tomaten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept