OSSOBUCCO VAN ZEEDUIVEL MET GREMOLATA

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 fruit de ui in de olijfolie, doe er de wortel, selder, geplette knoflook, tomaten, en tomatensap bij. Schep om en verwarm 1 minuut. Leg de gekruide vismoten in de saus. doe er de visfumet en de laurier bij. Dek af en laat 15 minuten heel zacht stoven. Meng in een kommetje de citroenschil en het sap met de peterselie en de knoflook. Verdeel vis en groeten over verwarmde borden en schep er een lepeltje gremolata bij. Lekker met rijst of stokbrood.

OSSOBUCCO VAN ZEEDUIVEL MET GREMOLATA is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofvlees met sinaasappelgremolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmignonette met gremolata en tarwe
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaans stoofvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes à la ossobuco
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geurige ossobucco van lam
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossobucco van rund met kool, hokkaidopompoen en komijn
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossobucco Van Varkensfilet
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen Ossobucco
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept