ZWAARDVIS MET TOMAAT, KOMKOMMER EN RODE UI

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 DOE het citroensap in een kommetje met peper en zout. Schenk er de olijfolie bij, roer goed glad en voeg er de peterselie en laurier aan toe. Bestrijk met een keukenpenseeltje de zwaardvis aan beide klanten met de marinade. Zet 10 minuten afgedekt in de koelkast. Meng in een kom de tomaten met de komkommer, ui, en knoflook. Voeg er de olijfolie, olijven en de oregano aan toe. Schep goed om en zet alles afgedekt koel weg. Verwarm de ovengril of de tafelgrill. Dep de vis goed droog met keukenpapier en rooster 2 tot 3 minuten aan elke kant. Verdeel de vis over de warme borden, schep er de groenten bij, lekker met brood of aardappelen in de schil

ZWAARDVIS MET TOMAAT, KOMKOMMER EN RODE UI is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pesce spada in camicia con frutto della passione e spaghetti con verdure grigliate (gepocheerde zwaardvis met passievrucht en spaghetti met gegrilde groente)
45 min-
Bekijk recept
Crostata pi pesce spada (zwaardvistaart)
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met zwaardvis
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vispotje met paprika en tomaat
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept